Mediapool

Mediapool on Helsingissä toimiva sisältötoimisto. Suunnittelemme ja toteutamme kuva- ja videosisällöt, animaatiot sekä edistykselliset julkaisualustat yrityksesi markkinointiviestinnän tueksi.

Olemme erikoistuneet digitaalisiin palveluihin, verkkosivustoihin ja sisältöpohjaisiin ratkaisuihin. Modernit digitaaliset palvelut elävät laadukkaista sisällöistä, mutta tarvitsevat tuekseen oikeat tekniset ratkaisut. Tekninen osaamisemme mahdollistaa sisältöjen hyödyntämisen täysin uudenlaisella tavalla.

Olemme mukana ideasi tuotteistuksessa ja suunnittelemme ratkaisut palvelemaan asiakkaidesi toiveita. Uskomme että parhaat ideat syntyvät yhdessä asiakkaan kanssa ideoiden. Tuomme pöytään visuaaliset ja tekniset osaajamme, jotta varmistamme suunnittelun ja toteutuksen onnistumisen saumattomasti.

Palvelumallimme ja työskentelytapamme ovat nykyaikaisia ja ketteriä. Toimintamallimme joustavat juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tiimissämme on suunnittelijoita, sisällöntuottajia ja teknologian asiantuntijoita. Saat kätevästi kaikki palvelut saman katon alta, joko yksittäin tai laajempana kokonaisuutena.

Tutustu työnäytteisiimme tästä linkistä.