Liity jäseneksi

FIMAGE ry on valokuvan ja liikkuvan kuvan parissa työskentelevien ammattilaisten yhdistys.

Tarjoamme inspiraatiota, verkostoja, ammatillista kehittymistä ja yhteisön, jonka puitteissa tutustua toisiin luovan-alan ammattilaisiin. Toimimme sillanrakentajana kuvatuotantojen ostajien, suunnittelijoiden ja tekijöiden välillä.


Täytä ja lähetä lomake

  Valitse haluamasi jäsenyystaso: 


  Olen lukenut ja hyväksynTietosuojaselosteen

  FAQ

  KETKÄ VOIVAT LIITTYÄ JÄSENIKSI?

  Kaikki valokuvan ja liikkuvan kuvan parissa työskentelevät sekä alaa opiskelevat. Jäseneksi voit hakea milloin vain, hallitus hyväksyy hakemuksia mailitse ja palaa sinulle.

  ONKO FIMAGE VAIN VALOKUVAAJILLE?

  Ei ole. Voit olla ammatiltasi mm. ohjaaja, DOP, suunnittelija, leikkaaja, tuottaja, assistentti, stylisti, MUAH, 3D suunnittelija, kuvankäsittelijä tai valokuvaaja. Tervetuloa!

  TYÖSKENTELEVÄTKÖ TEIDÄN KAIKKI JÄSENET KAUPALLISEN KUVAN PARISSA?

  Ei toki. Useiden toimenkuvat ja osaaminen on laajaa. Työ voi liittyä brändinrakennukseen, mainontaan, markkinointiin, muotoiluun, mediaan, taiteeseen, tekniikkaan, sisältömarkkinointiin, tarinankerrontaan, blogeihin tai viestintään.

  ONKO FIMAGE VAIN FREELANCEREILLE?

  Ei ole. Voit työskennellä yksityisyrittäjänä, yhteisessä yrityksessä tai kuukausipalkalla. Tervetuloa!

  MITÄ TARKOITTAA TOIMISTOJÄSENYYS?

  Jos sinulla on tuotanto- tai suunnittelutoimisto, voit liittää sen toimistojäseneksi ja kaikki toimistossasi työskentelevät saavat jäsenedut käyttöönsä.

  MIKÄ ON TIIMILISTA?

  Jäsenille koottu listaus stylistejä, assareita, meikkareita, kampaajia yms tiiminjäseniä, jolla voit helpottaa tuotantoprosessia. Kirjaudu sisään.

  VOINKO OLLA OSA YHTEISÖÄNNE MYÖS ILMAN JÄSENYYTTÄ?

  Ilman muuta! Voit osallistua tapahtumiin, lukea henkilöesittelyitä, kuunnella podcasteja tai inspiroitua selailemalla portfolioita ja instagramia.

  KANNATTAAKO LIITTYÄ JÄSENEKSI?

  Totta kai!
  Jäsenenä saat:
  – esitellä osaamistasi Portfoliogalleriassa
  – ostaa edullisia tapahtumalippuja. Jäsenmaksuilla mahdollistetaan korkealaatuiset koulutukset ja tapahtumat. Jäsenet saavat siitä kiitoksena ostaa tapahtumalippuja edulliseen hintaan.
  – ostaa tapahtumalippuja ”jonon ohi” ennakkoon
  – verkostoitua ostajien kanssa Toimistotreffeillä
  – verkostoitua yhteistyökumppaneiden kanssa Tiimitreffeillä
  – helpottaa tuotantoprosessiasi Tiimilistan avulla
  – tavata kollegoita Studio After Work -tapahtumissa
  – olla mukana yhdistyksen toiminnassa ja vaikuttaa alan tulevaisuuteen

  JÄSENTYYPIT


  VARSINAINEN JÄSEN

  Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä visuaalista alaa ammatikseen harjoittava henkilö, joka sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä. Varsinaisen jäsenen hyväksymisestä päättää hallitus. Varsinaisella jäsenellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksessa sekä mm. alennettu hinta yhdistyksen tapahtumiin.

  Hinta 200€/vuosi

  TOIMISTOJÄSEN

  Toimistojäseneksi voidaan hyväksyä oikeuskelpoinen visuaalisen alan tuotantotoimisto, -agentuuri tai muu rekisteröity yritys, joka työllistää tai hankkii visuaalisen alan palveluita useilta toimittajilta. Toimistojäseneksi hyväksymisestä päättää hallitus. Toimistojäsenellä on äänioikeus ja sen edustajalla yksi ääni yhdistyksen kokouksessa. Toimistosi työllistämät tekijät saavat mm. mahdollisuuden luoda oman portfolion fimage.fi sivustolle ja saatte jäsenalennukset myös kursseista. Toimistonne saa oman esittelyprofiilin sivustolle.

  Hinta 500€/vuosi

  JUNIORIJÄSEN

  Juniorijäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka kykenee osoittamaan kiinnostuksensa ja suuntautumisensa alalle esim. työnäytteiden kautta. Juniorijäsenyys voi kestää maksimissaan 2+2 vuotta. Ensimmäisen kahden vuoden jälkeen juniorijäsenen on viimeistään haettava uudestaan joko juniorijäsenyyden jatkamista, tai varsinaista jäsenyyttä. Ei äänioikeutta jäsenkokouksessa.

  Hinta 50€/vuosi

  SENIORIJÄSEN

  Seniorijäseneksi voidaan hyväksyä juuri eläkkeelle siirtyvä, eläkkeellä oleva tai uransa lopettanut visuaalista alaa ammatikseen harjoittava tai harjoittanut henkilö. Seniorijäsenen hyväksymisestä päättää hallitus. Seniorijäsenellä on kaikki muut varsinaisen jäsenen oikeudet, mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa.

  Hinta 50€/vuosi