Henkilökuvauskurssi 21.3.

Valokuvaaja Lari Järnefelt (VAT, QEP) ja ammattimeikkaaja Tiina Lamberg pitävät kurssin henkilökuvauksesta Felt Fotografin studiolla 21.3.2024

Kurssilla Lari kertoo omasta tyylistään kohdata ja kuvata ihminen, teknisistä ratkaisuista ja asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisesta rakentamisesta. Tiina opastaa valokuvaajia hyödyntämään meikkaajan ammattitaitoa osana parempaa henkilökuvaa. Kurssilla käydään läpi mm. asiakaskohtaamista, henkilönohjausta, kuvausasetuksia ja sommittelua. Kurssilla järjestetään myös meikkaus- ja kuvausdemo mallin kanssa.

Torstai 21.3.2024 klo 18-21
voit saapua paikalle alk. klo 17.30

Paikassa: Felt Fotografi studio

:::

Lari Järnefelt on Helsingissä studiotaan pitävä valokuvaaja. Hän esittelee itsensä kuvauksella ”Friendly Portrait Photographer” ja pyrkii siihen, että jokainen kuvattava tuntee olonsa turvalliseksi kameran edessä. Larille on tärkeää, että kuva tehdään yhdessä kuvattavan kanssa. ”Henkilökuva on kuvaajan ja kuvattavan yhteistyötä. Kuvaaja kantaa vastuun, mutta kuva syntyy yhdessä kuvattavan henkilön kanssa.”

Lari on ollut yrittäjä vuodesta 2002, ja ymmärtää asiakaslähtöisyyden merkityksen. Valokuvaajan ammattitutkinnon (VAT) hän suoritti vuonna 2014 VVI:llä ja vuonna 2018 Larille myönnettiin arvostettu QEP-arvonimi muotokuvauksesta.

Larin valokuvasarja Taistelutarinat – Perheitä, jotka taistelevat syöpää vastaan valittiin vuoden 2016 Fotofinlandia-kilpailussa finalistiksi ja yleisön suosikiksi.

Tiina Lamberg on meikkialan pitkän linjan ammattilainen. Tiina on toiminut alalla vuodesta 2000 lähtien ja tarjoaa palveluitaan paitsi omalla studiollaan myös monipuolisesti erilaisissa kuvauksissa ja produktioissa. Tiinan työskentelytyyli on kehittynyt omanlaisekseen, ja hän on omistautunut edistämään kauneuskulttuurin kehitystä uusiin suuntiin.

Työskentelyssään Tiina yhdistää ihmiskeskeisen lähestymisen, inspiraation ja estetiikan luovasti taiteen keinoja ja vallitsevan hetken trendejä hyödyntäen autenttiseksi kokonaisuudeksi joka palvelee käyttäjää ja tilannetta tarkoituksessaan. Tiina ajattelee meikkiä enemmänkin ilmaisukeinona ja taiteena jossa on kyse moniulotteisesta ymmärryksestä ja emotionaalisesta vaikuttamisesta.

Tiina on verkostoitunut laajasti ympäri maailmaa ja jatkaa ammattitaitonsa kehittämistä yhdessä alansa huippujen kanssa. Viimeisimpiä koulutuksia ovat vuoden mittainen Make Up Mastered (Lontoo) ja Class Where the Masters (USA). Tiinan opettajiin ja vaikuttajiin on lukeutuu meikkimaailman arvostetuimpia nimiä, kuten Pati Dubroff, Gregory Arl, Alex Box, Sir John, Val Garland ja Tom Pecheux.

Vuonna 2023 Tiina sijoittui International Beauty Industry Awardseissa maailman 3 parhaan meikkaajan joukkoon sarjassa High Fashion.

Lari Järnefelt: @larijarnefelt, @feltfotografiportraits, www.feltfotografi.fi

Tiina Lamberg: @tiinalamberg, www.studiotiinalamberg.com

:::

Torstai 21.3.2024

klo 18-21
ovet auki 17.30

Paikassa: Felt Fotografi studio, Vanha talvitie 13-15 B, 00580 Helsinki. Kalasataman ja Redin lähellä.

:::

Hinta: 105 €

FIMAGEn jäsenhinta: 80 € (koodi: fimageryjasen)

Suomen kuvajournalistit ry:n jäsenhinta: 80€ (koodi: kjournalistit)

Opiskelijahinta: 45 € (koodi: Opiskelija45e)

(alv. 0%)

Lisäksi tarjoamme 3 kpl lippuja opiskelijoille veloituksetta. Tiedustelethan lippua ja alekoodia

Studiolla on tarjolla pientä purtavaa, herkullista kahvia ja muita virvokkeita.

Kurssi tulee myyntiin Fimagen jäsenille ennakkoon keskiviikkona 21.2. klo 16.00
Muille kuin jäsenille myynti alkaa perjantaina 23.2. klo 16.00

Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

:::

Kuvat:
1.-3. Lari Järnefelt
4. Juho Lehtonen
5. & 6. Mikaela Löfroth

:::

LISÄTIEDOT
FIMAGEn ammattilaiskurssit

Tervetuloa inspiroitumaan!