Kaupallisen valokuvan suunnittelu – PÄIVI HÄIKIÖ

KURSSIN SISÄLTÖ

Agency Leroyn luova johtaja Päivi Häikiö avaa luovan toimiston näkökulmaa kaupallisen valokuvan suunnitteluprosessiin. Hän käy läpi suunnitteluprosessin vaiheita ja kertoo luovan toimiston, asiakkaan sekä valokuvaajan välisestä yhteistyöstä. Kuinka suunnitellaan persoonallista valokuvaa asiakkaan tarpeet huomioiden ja miten valokuvat voitaisiin sitoa paremmin osaksi graafisen identiteetin suunnitteluprosessia.

Lopuksi Päivi kertoo Agency Leroyn LEON magazine -lehden konseptista ja valokuvien roolista siinä. LEON magazine voitti Kultahuipun Grafian 2016 Vuoden Huipuissa Julkaisut -kategoriassa, ja oli ehdolla Visuaalisen journalismin palkinnon voittajaksi 2017.

HENKILÖESITTELY

Agency Leroy on 15 ihmistä työllistävä luova toimisto. Leroy on syntynyt tarpeesta luoda kokonaisvaltaisia visuaalisia identiteettejä, ja suunnittelufilosofia nojaa vahvasti estetiikkaan ja toiminnallisuuteen. Leroy toimii vahvasti kuvasuunnittelun ja tuotannon parissa ja kokee kuvasuunnittelun merkittäväksi palaseksi brändien visuaalista suunnittelua. Leroy tuottaa ja julkaisee LEON Magazine -lehteä, joka on jakelussa maailmanlaajuisesti.

Päivi Häikiön ammatillinen polku on alkanut 90-luvun lopulla saksalaisessa kustantamossa kirjojen suunnittelusta ja vienyt Los Angelesin graafikko-opintojen ja kahdeksan Saksan työvuoden kautta takaisin Suomeen. Täällä Päivi on toiminut AD:na DDB:llä, Bob Helsingissä ja viimeiset 4 vuotta Agency Leroyssä luovana johtajana.

:::

Keskiviikkona 23.8.2017 klo 18-21 Paikassa: Agency Leroy, Eteläranta 6, katutaso, 00130 Helsinki

Hinta: 65€

FIMAGEn jäsenhinta: 35€ (hinnat sis. alv)

Tapahtumaan on rajattu määrä paikkoja. Osta liput ennakkoon FIMAGEn verkkokaupasta. Seuraa tapahtuman Facebook-sivuja!

:::

AIKATAULU

18:00-19:30 1. osa: kaupallisen valokuvan suunnittelu

19:30-20:00 kahvitauko: tutustumista LEON magazine -lehteen sekä Leroyn studioon

20:00-21:00 2. osa: LEON magazine

KURSSIPAIKKA

Kurssi järjestetään Leroyn toimitiloissa Kaartinkaupungissa, Eteläsataman läheisyydessä. Tauolla pääset tutustumaan LEON-lehteen sekä Leroyn studioon Päivin johdolla. FIMAGE tarjoaa tauolla pientä välipalaa.

Tervetuloa inspiroitumaan!