Marko Rantanen – Luovuus vientituotteena ja henkilöbrändäys

KURSSIN SISÄLTÖ

Marko Rantanen on asunut ja työskennellyt viimeiset kaksi vuotta valokuvaaja-ohjaajana Tanskassa ja tällä kurssilla hän jakaa omia kokemuksiaan itsensä lanseeraamisesta uudessa toimintaympäristössä. Hän antaa vinkkejä siihen, miten rakennetaan vahva henkilöbrändi, kiinnitetään mahdollisen asiakkaan huomio ja edustetaan itseä luovana tekijänä. Kurssi antaa eväitä kaikille luovaa työtä tekeville, joita kiinnostaa työskentely kansainvälisellä kentällä. Illan aikana Marko käy läpi matkansa onnistumiset ja virheet.

HENKILÖESITTELY

Marko on mainos- ja henkilökuvaajana luonut Suomessa vahvan uran, joka on perustunut harkiten rakennettuun vahvaan henkilöbrändiin. Hänen erikoisosaamistaan on ihmisten reaktioiden ja tunteiden vangitseminen pelkistämisen avulla. Hänen töitään on nähty lukuisten aikakausilehtien kansissa ja mainoskampanjoissa. Marko opettaa Helsinki Design Schoolissa ja pitää workshoppeja vierailevana luennoitsijana mm. Aalto-yliopistossa.

www.marko.fi

AIKATAULU

17:30 ovet auki

18:00 – 19:30 ensimmäinen osa

19:30 – 20:00 tauko ja kevyttä välipalaa

20:00 – 21:00 toinen osa

KURSSIPAIKKA

Kurssi järjestetään Töölössä Kulttuuritehdas Korjaamon Vintillä. Sisäänkäynti on Korjaamon sisäpihalta, josta löydät katoksen alta oikealta raput Vintille. Osoite on Töölönkatu 51, 00250 Helsinki www.korjaamo.fi/fi/liput-ja-yhteystiedot/tulo-ohjeet