Sisustuskuvausten suunnittelu ja trendit

FIMAGEn syyskuun ammattilaisluennolla valokuvaaja Katri Kapanen ja stylisti Anna Pirkola kertovat sisustus- ja brändikuvausten suunnittelusta sekä kansainvälisistä trendeistä. Luento järjestetään osana Helsinki Design Week 2018 virallista ohjelmistoa.

Katri ja Anna ovat tehneet yhteistyötä seitsemän vuoden ajan ja avaavat luennolla omaa työskentelyään case-esimerkein. Luennon lopuksi Katri ja Anna näyttävät demokuvauksen avulla, miten erilaiset kuvauksen aikana tehtävät valinnat vaikuttavat lopputulokseen.

KATRI KAPANEN on Helsinkiläinen lifestylekuvaaja, joka on erikoistunut sisustus- ja ruokakuvaukseen. Katri on tehnyt yli 15 vuoden ajan brändi- ja editorial kuvauksia Suomessa ja ulkomailla.

ANNA PIRKOLA on suunnittelija-stailisti ja koulutukseltaan tekstiilisuunnittelija. Hän on Ouredition brändin ja Studio Plentyn toinen perustajista. Anna suunnittelee ja stailaa kuvauksia lukuisille yrityksille ja lehdille. Sen lisäksi hän tekee konseptisuunnittelua, sisustussuunnittelua ja muotoilua.

FIMAGE on kaupallisen valokuvan ja liikkuvan kuvan parissa työskentelevien ammattilaisten oma yhdistys, joka järjestää mm. inspiroivia luentoja ja workshoppeja. Mukana on niin kuvaajia, tuottajia kuin suunnittelijoita. FIMAGE nostaa esille myös alan erityiskysymyksiä ja tuo kollegat yhteen.

Tervetuloa inspiroitumaan!

::

to 13.9.2018
klo 18-21
Studio Kellotehdas,
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1B, 3.krs

Hinta: 65€
FIMAGEn jäsenhinta: 40€
Opiskelijahinta: 20€ (koodi: opiskelija) Opiskelijakortti näytettävä pyydettäessä.
(hinnat sis. alv)

Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Osta omasi ennakkoon FIMAGEn verkkokaupasta

Tapahtuma Helsinki Design Week -sivustolla: https://www.helsinkidesignweek.com/fi/events/sisustuskuvausten-suunnittelu-ja-trendit/

LISÄTIEDOT
Heidi-Hanna Karhu | FIMAGEn ammattilaistapahtumat

040 7519067