Näkökulmia luovien toimistojen maailmaan + pikatapaamiset

FIMAGEn kevään ammattilaisseminaarissa käsitellään luovien suunnittelutoimistojen ja valokuvaajien sekä liikkuvan kuvan ammattilaisten välistä yhteistyötä. Luovien toimistojen edustajat avaavat omaa maailmaansa ja jakavat hiljaista tietoaan. Päivä jakautuu kahteen osioon, seminaariin ja pikamiitteihin.

Haluatko ymmärtää paremmin asiakasyrityksen maailmaa ja heidän tarpeitaan kuvaviestinnän tilaajana? Mikä painaa päätöksenteossa kun ostetaan valokuvaa ja liikkuvaa kuvaa? Miten rakennetaan pitkäjänteistä yhteistyötä valokuvaajan ja luovan suunnittelutoimiston välillä? Sekä miten ylläpidetään laatua ja rakennetaan merkityksellisiä brändejä kuvan kautta?

Seminaarissa puhujina:

VESA TUJUNEN, Make it Simple

Miten yksi kuva voi maksaa noin paljon?

Kokemuksia luovan suunnittelutoimiston ja mainostajan keskusteluista valokuvan ja liikkuvan kuvan tilauksen yhteydessä, sekä vinkkejä siihen, kuinka asiakkaalle avataan tuotannon arvo.

MARKO VUORENSOLA, Folk

Laadulla millä hyvänsä?

Puhetta laadusta ja sen merkityksestä liikkuvan kuvan eri vaiheissa ja vaikuttamisbisneksessä.

SAMI KELAHAARA, SEK

Miksi ketään kiinnostaisi? – Merkityksellisiä kuvia etsimässä

Miten erottua maailmassa, jossa lähes jokaisella on kamera ja pelkästään Instagramiin ladataan päivittäin 100 000 000 kuvaa? Työmme on luoda merkitystä. Mutta miten voimme tehdä töitä niin, että se sekä kiinnostaa ihmisiä että rakentaa merkityksellisiä brändejä?

TOMAS ROSENQUIST, Kuudes

Shortlistalta kumppaniksi

Valokuvaajan valinta perustuu pohjimmiltaan siihen, että ostajana toimiva suunnittelija kokee tekijän tuovan projektiin lisäarvoa, laadukkaan teknisen toteutuksen lisäksi. Tässä korostuu mm. erikoistumisen, tiimin, suhteiden ja treatmentin merkitys.

Katso puhujien laajemmat esittelyt FIMAGEn verkkosivuilta

Pikamiittiosio

Pikamiitit on täysin uusi FIMAGEn luoma mahdollisuus, joka toimii sillanrakentajana luovien suunnittelutoimistojen ja kuva-alan ammattilaisten välillä. Se tarjoaa nopean tavan saada palautetta omista töistään ja solmia uusia kontakteja. Kuva-alan ammattilaisten on mahdollisuus tavata neljä luovien toimistojen edustajaa kahdenkeskisessä 10min tapaamisessa. Arpa ratkaisee kuka tapaa kenet. Osuuteen mahtuu mukaan 30 tekijää. Esittele töitäsi, pitchaa idea tai vaihda kuulumisia, päätös on sinun.

Pikamiiteissä mukana:

Mirum Agency, Kuudes, Folk, Gut Studio, Hasan & Partners, Kobra, Make it Simple, SEK, Sherpa, TBWA

:::

AIKATAULU

11:30 – 12:00 saapuminen ja kahvit

12:00 – 13:45 seminaarin ensimmäinen osa – Vesa Tujunen ja Marko Vuorensola

13:45 – 14:15 tauko: virvokkeita ja välipalaa

14:15 – 15:45 seminaarin toinen osa – Sami Kelahaara ja Tomas Rosenquist

15:45 – 16:00 tauko: virvokkeita ja välipalaa

16:00 – 18:00 pikamiitit