Valaisun masterclass osa 2

Valaisun masterclass
JONAS LUNDQVIST

Pe-la 27.-28.9 kurssi on myynnissä vain jäsenille. Osta lippusi FIMAGEn verkkokaupasta täältä

FIMAGEn lokakuun masterclassissa luodaan valaisuja lokaatioon valokuvaaja Jonas Lundqvistin opastamana. Kurssi on pro-tasoinen ja se järjestetään IvanaHelsingin showroomissa Marjaniemessä. Tämä uniikki 70-lukulainen ateljekoti on must-see kohde kaikille arkkitehtuurin ja designin ystäville. Kurssilla keskitytään ihmisten valaisuun lokaatiossa ja teemana on luonnonvaloa jäljittelevä rakennettu valo sekä jatkuvan valon ja salamavalaisun sekoittaminen.

JONAS LUNDQVIST on helsinkiläinen muotivalokuvaaja. Hän on työskennellyt niin editorial- kuin kaupallisten kuvausten parissa mm. Stockmannille, Marimekolle, Nansolle, Luhdalle, Formal Fridaylle sekä Ellelle. Jonas on Profoto ambassador ja päivän aikana päästään myös tutustumaan Profoton uusimpiin laitejulkaisuihin.

www.jonaslundqvist.com
profoto.com

///

Masterclass on jatkoa viime vuonna järjestetylle studiovalaisun kurssille. Uusintaa on toivottu paljon, sillä suuren kysynnän vuoksi kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Nyt painotus on lokaatiossa tapahtuvien ihmiskuvausten valaisussa ja voit tulla mukaan, vaikket aikaisemmalle kurssille olisikaan osallistunut. Koska aihe on eri, niin myös edelliselle kurssille osallistuneet ovat tervetulleita mukaan ja voivat syventää osaamistaan uudella kulmalla.

AIKATAULU
Jonas aloittaa päivän kertomalla omasta urastaan ja työskentelytavoistaan. Tämän jälkeen luodaan yhdessä erilaisia valaisuja, joita muunnellaan. Paikalla on ammattimalli ja stailauksessa käytetään IvanaHelsingin tuotteita. Voit joko rakentaa yhdessä muiden kanssa tai seurata tilanteita.

10.30 – 11.00 saapuminen ja aamupala
11:00 ALOITUS
11.00 – 12.30 Jonaksen ura ja työskentelytavat
12.30 – 14.00 valaisudemoja
14.00 – 14.30 lounas
14.30 – 17.00 valaisudemoja
17.00 – 18.00 päivän yhteenveto ja Q&A

Päivän aikana on tarjolla kevyttä juoma- ja ruokatarjoilua. Lounas kuuluu workshopin hintaan. Huom, muista ilmoitaa ruokavaliosi lipun oston yhteydessä.

///

Lauantaina 26.10.2019
Klo 11-18
Palopirtintie 15 (Marjaniemi), 00930 Helsinki

Hinta: 145€
FIMAGEn jäsenhinta: 105€ (alekoodi: fimagejasen)
Hinnat sis. alv ja ruokailut.

Lippuja on myynnissä 30 kpl. Osta omasi ennakkoon FIMAGEn verkkokaupasta.
Seuraa tapahtuman fb sivua:
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

LISÄTIEDOT
Heidi-Hanna Karhu | FIMAGEn puheenjohtaja

040 7519067

Lämpimästi tervetuloa viettämään lauantaita kollegoiden ja valaisun parissa!