Yhdistelmätuotannot – TUUKKA KOSKI

HUOM! Tuukka Kosken Valo-ja liikkuvan kuvan yhdistelmätuotannot-luento on LOPPUUNMYYTY! Tapahtumaan myytiin 50 ammattilaislippua ja 20 opiskelijalippua.

:::

FIMAGEn lokakuun ammattilaisluennolla Tuukka Koski kertoo oman kokemuksensa kautta valokuvaa ja liikkuvaa kuvaa sisältävien yhdistelmätuotantojen tekemisestä. Hän kartoittaa niiden mahdollisuuksia ja haasteita. Mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun tilaa, suunnittelee ja tuottaa yhdistelmätuotantoja? Millaisia resursseja ne vaativat ja miten budjetti kannattaa eri tyyppisissä projekteissa sijoittaa?

Miksi tilata samalta tekijältä sekä valokuvat että liikkuvan kuvan tuotannot? Palvelun saa tällöin samasta paikasta ja kuvamaailman puhumaan yhtenäistä kieltä, mutta pystyykö samat tekijät toteuttamaan ne molemmat?

Tuukka kertoo myös valokuvaajana siirtymisestään liikkuvan kuvan pariin. Miten valokuvaajan, ohjaajan ja liikkuvan kuvan kuvaajan identiteetit eroavat toisistaan? Mitä suunnitteluun, katsomisen tapaan ja työskentelyyn liittyviä eroja niissä on?

:::

HENKILÖESITTELY

Tuukka Koski on valokuvaaja-ohjaaja ja tuotantoyhtiö Koski Syvärin yksi perustajista. Valokuvaajana hänet tunnetaan vahvasta tyylistä, jolle ominaista on vahvat kontrastit ja tarkka valaisu. Viimeisten parin vuoden ajan hän on keskittynyt enemmän liikkuvan kuvan tuotantoihin, mutta omaa silti suuren intohimon kauniiden valokuvien tekemiseen. Tuukka työskentelee oman tuontantoyhtiönsä kautta maailmanlaajuisesti.

www.tuukkakoski.com

www.thomastreuhaft.com/photographers/tuukka-koski

Koski Syväri on 15 henkilöä työllistävä mainoskuviin ja -filmeihin erikoistunut tuotantoyhtiö. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Brooklynissa. Koski Syväri tarjoaa näkemystä niin kuvallisten konseptien suunnitteluun kuin toteutukseen. He työskentelevät yhdessä luovien toimistojen ja yritysten kanssa. Koski Syvärin töitä on palkittu ja shortlistattu mm. Vuoden Huipuissa, Voitto- gaalassa ja James Beard Awardsissa. Asiakkaisiin kuuluu mm. Valio, Fazer, Makia Clothing, Sharpie, Lockheed Martin, Samsung, Paulig, Arla, Metsä Group, GQ Magazine, Finlandia Vodka ja Stockmann.

www.koskisyvari.com