Tervetuloa uudistuneelle FIMAGEn saitille!

Huhtikuun kuulumisia

Tervetuloa uudistuneelle FIMAGEn saitille! Suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta vastasivat Days agency ja Lala. Olemme heidän kanssa työstäneet projektia reilun puoli vuotta ja iloisia lopputuloksesta. Mukavaa nähdä, kun saitti herää eloon!

Sisältöä tullaan päivittämään kevään aikana. Jäsenet ja toimistojäsenet päivittävät PORTFOLIOSIVUNSA itsenäisesti. Nyt huhtikuun lopussa 1/4 jäsenportfolioista näyttäisi olevan päivitettymä, joten kannattaa pyörähtää myöhemmin keväällä katsomassa niitä uudelleen.

Henkilöhaastatteluita tullaan myös päivittämään Storytellers -osioon lisää ja suunnitteilla on PODCAST sarja, johon etsimme juuri yhteistyökumppaneita. Jos tahdot tulla tekemään luovan alan podcastia tai kiinnostunut sponsorinäkyvyydestä, ota yhteyttä

KURSSITOIMINTA jäi nyt keväällä hiukan saittiuudistuksen jalkoihin, pahoillamme siitä! Mutta ei hätää, emme ole sitä osa-aluetta unohtaneet, vaan syksylle on jo alustavasti kontaktoituna kiinnostavia tekijöitä ja toukokuussa keskitymme tähän lisää. Laita kurssitoiveita , jos mielessä aiheita tai luovia persoonia, joiden kursseille mieluusti ottaisit osaa.

Parhaillaan on myynnissä Datavisualisoinnin kurssi ja Jonas Lundqvistin Valaisun masterclass tullaan uusimaan joko nyt keväällä tai ensi syksynä keskittyen lokaation valaisuun.

Kivaa kevättä!

Yst,
Heidi

 

Heidi-Hanna Karhu
FIMAGE ry
puheenjohtaja